Evente

Florian Marku na pret në “Air Albania”, dita për rripin e WBC Silver

Florian Marku kundër Miguel Parra Ramirez do të jetë dueli kryesor i “Homecoming”, që zhvillohet sot në “Air Albania” duke nisur nga ora 16:00. Boksieri shqiptar do kërkojë rripin e dytë, të titullit vakant WBC Silver për peshat e lehta.

Në ring do të zbresin edhe të tjerë boksierë shqiptarë dhe më poshtë ju sjellim edhe listën e dueleve që do të zhvillohen në “Homecoming”.

Florian Marku vs. Miguel Parra Ramirez; për titullin vakant WBC silver, peshat e lehta

Amarildo Vraja  vs.  Borislav Velev; peshat super të lehta

Patrizio Santini  vs.  Daniel Ibarguen; peshat super të lehta

Leandro Xhelili  vs.  Victor Lucas; peshat e lehta

Muhamet Qamili  vs.  Yin Caicedo; Peshat pupël

S.Dredhaj vs. A. Petrovic; peshat mesatare

Spiridhon Ymeri  vs.  Dmytro Bereznii; peshat e lehta

Matteo Celo  vs.  Radoslav Mitev; peshat mesatare

Marinela Cani  vs.  Gulay Bozdogan; peshat e lehta

Gelian Rojku  vs.  Sinan Gungor; peshat e rënda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button